Megbízható házhozszállítás
3-5 munkanapon belül
Fuvar.hu futárral

Kiszállítás és
átvételi lehetőség akár
MOL benzinkutakon

5990 Ft alatt
a kiszállítás díja
889 Ft

5990 Ft vagy afelett
a kiszállítás díja
ingyenes!

AKCIÓ
31 %
3.010 Ft

Skudo Allervia-B Poratka Elleni Ultrahangos Elemes Készülék

9.700 Ft 6.690 Ft

Tömeg 0.1 kg
Márka

Skudo

Beszerzés alatt!

Cikkszám: OKZPC02BS01 Kategória:

Leírás

allerVia-B Poratka allergia elleni ultrahangos készülék
Az allerVia-B egy ultrahangokat kibocsátó elektromos készülék a poratkák okozta allergia ellen. Az ultrahangok a 18.000Hz felett kibocsátott akusztikus rezgések.
Ez az ultrahangot kibocsátó készülék megzavarja az atkák életciklusát és gátolja szaporodásukat. A hatás néhány héten belül észlelhető, mind a klinikai tünetek csökkenésében, mind az anti-allergén szerek szedésének ritkulásában.
Az Olan kijelenti, hogy a termék a hatályos törvényeknek megfelelően készült: a) egészség- és biztonságvédelem b) pozitív vizsgálat az elektromágneses összeférhetőségre, helyes használat mellett nem károsítja az egészséget
Az allerVia-B egy 10-12 hónapon keresztül működő, nem cserélhető lítium akkumulátorral működő készülék. Az allerVia-B egy természetes megoldás a poratka allergia elleni harcban.
Ultrahangot kibocsátó elektromos készülék, mely emberek és állatok számára teljesen hallhatatlan, de az atkák életciklusát megzavarja, gátolja szaporodásukat és/vagy az allergiát okozó székletürítést.
A hatás fokozatosan észlelhető körülbelül 6 heti használat után. Használat előtt kérjük, olvassa el a tudnivalókat. Használati utasítás: Egyszerűen csak távolítsa el a piros nyelvet a készülékből.
A készüléket helyezze el úgy, hogy ne gátolja semmi az ultrahangok terjedését. Az ultrahang gyorsan terjed, és könnyen elnyelődik a puha anyagokban, mint például bútorokban, függönyökben.
Mind meleg és hideg levegőben jól terjed, viszont a páratartalom csökkentheti a magas frekvenciájú ultrahang terjedését. Jelentősen csökken a hang és ultrahang nyomás szintje, ha a páratartalom 85% felett van.
A lefedettség 60-80m3. A magas frekvenciájú hangok nem tudnak áthatolni falakon, viszont a lefedettség nőhet a hang pattogásával, mely olyan visszaverő felületekről keletkezik, mint például a tükör.

Figyelem: Ne takarja le a készüléket!
1. A csomagolás felbontásakor győződjön meg róla, hogy a termék sérülésmentes.
2. Ne merítse vízbe a készüléket!
3. Használja a készüléket rendeltetésszerűen! A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért.
4. Ne kezelje/tisztítsa vegyszerekkel vagy oldószerekkel a rács közelében.

Megbízható házhozszállítás
3-5 munkanapon belül
Fuvar.hu futárral

Kiszállítás és
átvételi lehetőség akár
MOL benzinkutakon

5990 Ft alatt
a kiszállítás díja
889 Ft

5990 Ft vagy afelett
a kiszállítás díja
ingyenes!