Megbízható házhozszállítás
3-5 munkanapon belül
Fuvar.hu futárral

Kiszállítás és
átvételi lehetőség akár
MOL benzinkutakon

15900 Ft alatt
a kiszállítás díja
1450 Ft

15900 Ft vagy afelett
a kiszállítás díja
ingyenes!

Farkaskonyha Marha Zöld Pacal 500g

A fagyasztott termékek üzleteinkben folyamatosan elérhetőek.

Fagyasztott termékeinket csak Debrecenben és vonzáskörzetében (Hajdúsámson, Martinka, Ebes, Mikepércs, Derecske, Józsa, Bocskaikert, Pallag) tudjuk házhozszállítani!

990 Ft

Életkor

Felnőtt, Senior

Fehérje forrás

Marha

Mentesség

Csirkehúsmentes, Mesterséges aroma nélkül, Színezékmentes, Tartósítószer mentes

Kiszerelés

500g

Márka

Farkaskonyha

Testméret

Minden méret

Készleten

Cikkszám: farkasmarhazold Kategóriák: ,

Leírás

 

A marha zöld pacal az egyik legfontosabb összetevője a barf étrendnek. Igazi kincs: a kutyák imádják, szinte nem tudsz belőle túl sokat etetni, hiszen ideális arányban tartalmaz kalciumot és foszfort is. A minőségét az határozza meg, hogy a marha milyen körülmények között volt tartva, mit evett – hiszen ettől függ a gyomortartalom is. A tisztítatlan zöld pacal tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Ideális esetben a barf étrend  10-15%-át teszi ki.

Nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi termék a fehérje és zsírtartalma, a zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének összeállításában.  

Német gyártó partnerünk helyi farmerektől szerez be minden húst, a marhák kisebb termelőktől, a környékből származnak, így biztosítva van a húsok kiemelkedő minősége.

Összetevők: 100% marha zöld pacal, darálva

Analitikai összetevők: nyersfehérje 14,2%, nyers olajok és zsírok 9,2%, nedvességtartalom 74,3%, nyersrostok 1,6%, nyershamu <0,7%,

Néhány dolog, amiért hasznos a ZÖLD PACAL kedvenced étrendjében 

1. A zöld pacalban található emésztőenzimek

Nagy mennyiségben tartalmaz a kérődző állat által elfogyasztott friss fű emésztéséhez szükséges enzimeket, hasznos baktériumokat, és előemésztett növényi eredetű táplálékot. Sajnos a fagyasztás során az enzimek egy része kárba vész, de még fagyasztás után is marad jól hasznosítható enzim.

2. A hasznos baktériumok

Az egészség alfája és omegája az állatok esetében a jól működő emésztés, és az egészséges immunrendszer. A zöld pacalban nagy mennyiségben lehetnek jó baktériumok, így például a lactobacillus acidophilus. Jó ha tudod, hogy ez a baktérium remekül ellenáll a gyomorsavnak, így gond nélkül kifejtheti jótékony hatását.

3. Előemésztett növényi részek

A ragadozó gyomrú állatok (mint a kutyád vagy a cicád) a növényi eredetű összetevőket csak korlátozottan tudják hasznosítani az emésztési folyamat során. Mivel azonban a pacalban a kérődző állat által elfogyasztott táplálék előemésztett formában van jelen, sokkal könnyebben hasznosítja kedvenced.

A zöld pacal gazdag ásványi anyagokban, mint a vas, a magnézium, a nátrium, kisebb mennyiségben még rezet és cinket is tartalmaz. Említésre méltó még a B vitaminok mennyisége is.

 

Megbízható házhozszállítás
3-5 munkanapon belül
Fuvar.hu futárral

Kiszállítás és
átvételi lehetőség akár
MOL benzinkutakon

15900 Ft alatt
a kiszállítás díja
1450 Ft

15900 Ft vagy afelett
a kiszállítás díja
ingyenes!

>