Leírás
A Carnilove Fresh Carp & Trout a kutyák eredeti természetének megfelelően tervezték, hogy kiegyensúlyozott étrendet nyújtson a friss húsban, különféle zöldségekkel, gyümölcsökkel és gyógynövényekkel kombinálva.
A természetes étrendhez való visszatérés segít megőrizni az optimális fizikai állapotot, segít megvédeni a szív- és érrendszert, táplálja a száraz bőrt, és egészséges, fényes bevonatot biztosít.
A ponty ideális fehérjeforrás, amelyet rövidebb izomrostok könnyen emésztenek. A ponty és a pisztráng kombinációja biztosítja az alapvető omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségét, amelyek nagyon előnyösek a bőr és a kabát minősége szempontjából. A DHA és az EPA jelenléte növeli e speciális fehérje kombináció pozitív hatását.
ÖSSZETÉTEL
friss ponty (26%), szárított pisztráng (18%), friss lazac (14%), szárított lazac (12%), sütőtök, csicseriborsó, borsó, csirke zsír (tokoferolok, 5%), csirkemáj (3 %), lazacolaj (2%), alma, sárgarépa, lenmag, hidrolizált rákfélék (glükózamin forrása, 0,026%), porckivonat (kondroitinforrás, 0,016%), sörélesztő (mannán-oligoszacharidforrás, 0,015%) , cikóriagyökér (frukto-oligoszacharidok forrása, 0,01%), yucca schidigera (0,01%), tengeri moszat (0,01%), psyllium (0,01%), kakukkfű (0,01%), rozmaring (0 , 01%), oregano (0,01%), áfonya (0,0008%), áfonya (0,0008%), homoktövis (0,0008%), gyömbérgyökér (0,0008%), zsálya (0, 0,008%)
TÁPLÁLKOZÁSI ADALÉKOK 1 KG-BAN
A-vitamin (3a672a) 20 000 NE, D3-vitamin (E671) 1500 NE, E-vitamin (α-tokoferol) (3a700) 400 mg, cink (3b606) 85 mg, vas (E1) 70 mg, mangán (E5) 35 mg jód (3b201) 0,65 mg, réz (E4) 15 mg, szelén (3b8.10) 0,2 mg.
ANALITIKAI KOMPONENSEK 1 KG-BAN
nyersfehérje 34,0%, zsírtartalom 15,0%, nedvesség 10,0%, nyers hamu 7,2%, nyersrost 3,5%, kalcium 1,0%, foszfor 0,8%, omega-3 0 8%, omega-6 1,8%, EPA (20: 5 n-3) 0,1%, DHA (22: 6 n-3) 0,2%.
METABOLIZÁLHATÓ ENERGIA
3730 kcal / kg