A házhozszállítás

9990 Ft alatti vásárlás esetén

889 Ft

9990 Ft feletti vásárlás esetén

ingyenes!

AKCIÓ
3 %
490 Ft
AKCIÓ
8 %
2.100 Ft
AKCIÓ
8 %
Akár 2.100 Ft

ACANA Prairie Poultry

Szuper prémium eledel bármely életszakaszra.

16.700 Ft23.400 Ft

Tömeg N/A
Életkor

Junior, Felnőtt, Senior

Márka

Acana

Kiszerelés

11.4kg, 17kg

Testméret

Minden méret

Fehérje forrás

Csirke, Pulyka

Mentesség

Burgonyamentes, Élesztőmentes, Gabona- és gluténmentes, Kukoricamentes, Laktózmentes, Marhahús mentes, Mesterséges aroma nélkül, Sertéshús mentes, Színezékmentes, Szójamentes, Tartósítószer mentes

Fehérjetartalom (%)

29

Zsírtartalom (%)

17

Kiürítés
Cikkszám: ac-szkt-001 Kategóriák: ,

Leírás

A modern kutyák nemcsak képesek megenni őseik táplálékát, hanem szükségük is van rá a kiváló egészségi állapot fenntartásához.

Pontosan ezért készül az ACANA Prairie Poultry szabadon tartott csirkéből és pulykából, továbbá mély almos tojásból. A baromfihúsok és a tojás naponta FRISSEN vagy NYERSEN érkeznek a környező farmokról az egész préda arányaiban.

MENNYI HÚS?

Az ACANA Prairie Poultry nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a állati eredetű – ez közel kétszer olyan nagy mennyiség, mint egy átlagos prémium minőségű termék esetében.

MENNYI FRISS HÚS?

A gyártás során felhasznált húsok 1/3-a friss, ezért az esszenciális tápanyagok a legtáplálóbb formában kerülnek az ACANA eledelbe. A maradék 2/3 szárított állati összetevő, mely meghatározó és természetes forrása az állati fehérjéknek.

MILYEN FAJTA FRISS HÚSOK?

Az ACANA Prairie Poultry különlegessége a 3 friss hús a WholePrey™ arányaiban, ami azt jelenti, hogy a húsok mellett belsőségeket és porcokat is felhasználunk, ezért a legtöbb tápanyag természetesen és megfelelő arányban kerül a szervezetbe.

Szabadon tartott csirke – hús, máj, szív, vese és porc.
Szabadon tartott pulyka – hús, máj, szív, vese és porc.
Mély almos tojás – egészben és frissen (nem tojáspor!).
A természetben nem léteznek szintetikus kiegészítők, a ragadozó kutyafélék összes tápanyagszükségletét az egész prédaállat elfogyasztása teljesen kielégíti. Az izomzat biztosítja a fehérjéket, a belsőségek tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a csontok és porcok kiváló kalcium-és foszforforrások.

Összetétel: Dehidratált csirke (25%), hasított zab (23%), friss csirkehús (5%), friss csirkebelsőségek (máj, szív, vese) (5%), egész vörös lencse, egész zöldborsó, egész zöld lencse, friss pulykahús (4%), friss egész tojás (4%), csirkezsír (4%), egész Garbanzó bab, egész sárgaborsó, egész zab, heringolaj (3%), napon szárított lucerna, lencserost, szárított barnamoszat, friss spárgatök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss fodros kel, friss spenót, friss sárgarépa, friss alma (red delicious fajta), friss Bartlett körte, fagyasztva szárított csirkemáj (0,1%), só, friss tőzegáfonya, friss fekete áfonya, vadcikória gyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.